اطلاعات مورد نیاز درباره عمل جراحی پروتز سینه (2 )

اطلاعات مورد نیاز درباره عمل جراحی پروتز سینه

محل برش‌ های پروتز سینه

برای قرار دادن پروتز در سینه از چند برش مختلف استفاده می‌شود. برش زیر سینه رایج‌ ترین برش مورد استفاده است که در زیر سینه در امتداد خط سینه ایجاد می‌شود. ایمپلنت سینه را می‌توان از طریق برش زیر بغل یا برش در امتداد هاله، یعنی ناحیه رنگی اطراف نوک سینه نیز وارد بدن کرد. تحت شرایطی خاص امکان دارد برای قرار دادن پروتز سینه برش در ناحیه ناف ایجاد شود.

مواردی که باید بعد از عمل به آن ها توجه کنیم

بعد از عمل به آرامی می ‌توانید راه بروید و کارهای بسیار سبک را انجام دهید ولی باید توجه داشته باشید که تا 10 روز اول از انجام هرگونه کارهای کشیدنی یا بلند کردنی پرهیز کنید. بعد از این مدت حتی می ‌توانید به سر کار خود برگردید، تمرینات سبک دست و پاها را بعد از 3 هفته شروع کنید و تمرینات بازوها و شانه‌ ها و شنا کردن را می ‌توانید بعد از 6 هفته شروع کنید. رانندگی کردن بعد از یک هفته مجاز است و فعالیت جنسی بعد از 4 هفته مانعی ندارد.

محل زخم باید بانداژ مناسبی داشته باشد و لازم است که به مدت 2 هفته مکان عمل را خشک نگه دارید. بعد از یک هفته پانسمان برداشته خواهد شد و زخم بررسی و بازبینی شده و کمی تمیز می‌ شود. خوشبختانه جای زخم‌ ها کوچک بوده و حدود 4 سانتی ‌متر است. در ابتدا جای زخم‌ ها قرمز، ملتهب، برجسته و حتی دارای خارش می ‌باشد که به مرور زمان کم رنگ شده و صاف می‌ شود. این فرآیند یک حالت عادی در التیام زخم است و حدود 2 سال طول می ‌کشد. برای تسریع و تسهیل فرآیند ترمیم می‌ توان از لیزر و ماساژ روزانه کمک گرفت.
دوره بهبود پس از جراحی

بروز درد، تورم و احتمالاً چند تغییر موقت حسی پس از جراحی طبیعی است. بیمار می‌تواند، بسته به نوع حرفه‌اش، چند روز تا چند هفته پس از عمل به سر کار برگردد. البته درد احتمالاً تا چند هفته دوام خواهد داشت.
پروتز هرگز مانند سینه واقعی نیست و مصنوعی بودن آن کاملا حس می شود

با اینکه پروتزهای سیلیکونی به سینه واقعی خیلی شباهت دارند اما به هر صورت ساخته دست بشر هستند و نمی توانند حالت و بافت طبیعی داشته باشند. البته پروتزهایی که زیر سینه اصلی فرد قرار داده می شوند، بیشتر طبیعی هستند و مصنوعی بودنشان دیده نمی شود.

عوارض احتمالی پس از جراحی پروتز سینه

پروتز سینه عملی ایمن است، البته به شرطی که به دست جراح باتجربه و ماهر انجام شود، با این حال پروتز سینه علاوه بر اثرهای جانبی خاص خود ممکن است عوارض متداول تمام جراحی‌ها را نیز در پی داشته باشد. با مراجعه به جراح متبحر و توجه به دستورات ایشان در مورد آمادگی قبل از عمل و مراقبت بعد از عمل می‌توانید احتمال بروز عوارض را به حداقل برسانید، البته باید از عوارض احتمالی عمل نیز آگاه باشید تا در صورت مواجهه با نشانه‌های مشکل‌ساز به سرعت اقدام کنید.
آیا پروتز باعث ایجاد سرطان و مانع از تشخیص آن می شود؟
خیر، در مطالعات انجام شده هیچ ارتباطی بین گذاشتن پروتز و ایجاد سرطان سینه، بیماری های خود ایمنی و سایر بیماری های سیستمیک یافت نشده است. در حال حاضر هیچ مدرک قطعی دال بر این که سرطان در زنانی که پروتز دارند در مراحل پیشرفته تر تشخیص داده می شود هم وجود ندارد.


آیا بعد از جراحی پروتز سینه گرفتن حمام آفتاب یا سولاریوم بلامانع است؟
گرفتن حمام آفتاب یا استفاده از سولاریوم به طور معمول به پروتز آسیببی نمی رساند ولی به مدت یک سال باید از تابیدن مستقیم نور آفتاب یا اشعه سولاریوم به محل برش جراحی جلوگیری کرد. چون باعث تیره تر شدن اسکار عمل می شود، نکته ای که در مورد سولاریوم باید به آن توجه داشت این است که چون پروتز دیرتر از بدن حرارت خود را از دست می دهد ممکن  است فرد بعد از استفاده از سولاریوم احساس کند پروتزش نرم شده است؛ بنابراین توصیه می شود تا چند ماه بعد از عمل از سولاریوم استفاده نشود


 

سایت دکتر مفرد

سایت دکتر مفرد

آپارات دکتر مفرد

یوتیوب دکتر مفرد

اینستاگرام دکتر مفرد

مقالات سایت دکتر مفرد

 

Jarahibini rhinoplasty  جراحی بینی  عمل بینی    دکتر جراحی بینی دماغ  جراحی پلاستیک جراح بینی  جراح  پلاستیک جراحی زیبایی Protez فوق تخصص فوق تخصص جراحی زیبایی فوق تخصص جراحی پلاستیک بهترین جراح بینی فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک ,جراحی سینه

 

 

 1402/10/21
17
114

نظر خود را ارسال کنید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
نظرشما