فارسی ENGLISH العربیه

چگونه مکمل های آهن را برای درمان کمخونی مصرف کنیم؟

چگونه  مکمل های آهن را برای درمان کمخونی مصرف کنیم؟

چگونه مکمل های آهن را برای درمان کمخونی مصرف کنیم؟

بیش از یک چهارم جمعیت جهان  مبتلا به کمخونی هستند و تقریباً نیمی از آن ناشی از فقر آهن است. پیشگیری و درمان کمبود آهن یک هدف عمده بهداشت عمومی، به ویژه در زنان، کودکان و افراد در کشورهای کم درآمد است.
چالش های موجود در درمان کمبود آهن شامل یافتن و رفع علت اصلی آن و انتخاب یک محصول جایگزین آهن است که نیازهای بیمار را برآورده کند.

در مطالب قبلی در مورد انواع کم خونی ، و ترکیبات جدیدترین مکمل های آهن صحبت کردیم اما در این مطلب قصد داریم بصورت اختصاصی در مورد انواع مکمل های آهن که می توانند جایگزین رژیم غذایی آهن دار شوند  را بررسی کنیم 

 

مداخلات در درمان کمخونی 


هدف از مداخلات مکمل درمانی آهن، بهبود وضعیت آهن از طریق افزایش غلظت هموگلوبین و ذخیره آهن است. از مکمل آهن به عنوان مداخله‌ای برای جلوگیری و درمان کم خونی فقر آهن در جمعیت‌های در معرض خطر استفاده می‌شود.


مداخلات درمانی کمخونی برای چه کسانی است؟

صرف نظر از وجود علائم، همه بیماران مبتلا به کم خونی فقر آهن و بیشتر آنها با کمبود آهن بدون کم خونی باید تحت درمان قرار گیرند.
بدین دلیل که خطر آسیب/ایسکمی بیشتر به عضو و پیشرفت کم خونی وجود دارد مگر اینکه دلیل اصلی کمبود آن برطرف شود و ذخایر کافی آهن دوباره پر شود.

پروتکل درمان کمخونی فقر آهن


اولین و مهم‌ترین مساله آن است که درمان باید تحت نظر و صلاحدید پزشک معالج انجام گیرد. ولی بطور کلی اصول زیر باید رعایت شود:

روزانه 150 تا 200 میلی‌گرم آهن المنتال
مصرف آهن یک روز در میان بجای مصرف روزانه، ممکن است اثربخشی بهتری در رفع کمخونی داشته باشد.
دوز تجویز شده بصورت منقسم مثلا طی 3 وعده در روز استفاده شود.

در پروسه درمان کمخونی توسط مکمل های آهن بهتر است بدانید چه عواملی باعث افزایش یا کاهش آهن در بدن می شود تا از این طریق بتوانید سریعتر به نتیجه مطلوب برسید:

 

افزایش جذب آهن در بدن 

چه عواملی افزایش دهنده جذب آهن هستند:

ویتامین C
پروتئین رژیم غذایی
بارداری
کمخونی فقر آهن

** مکمل آهن همراه با سایر ریز مغذی‌ها بر جذب آهن (مانند ویتامین C) و اثربخشی (مانند اسید فولیک، ویتامین B12) آهن اثر گذاشته و میتواند نتایج سلامتی را افزایش دهد.

https://drmofrad.com/fa

کاهش جذب آهن در بدن

عوامل کم کننده جذب آهن:

کلسیم رژیم غذایی یا کلسیم مکمل
اگزالات (در اسفناج، شکلات و ...)
تانن و پلی فنول (در چای و قهوه)
فیتات (در غلات)
فیبر غذایی
داروهای آنتی اسید
ذخایر بالای آهن

جراحی بینی عمل بینی  عمل زیبایی بینی عمل جراحی بینی بهترین جراح بینی در تهران جراحی زیبایی بینی بهترین جراح بینی عمل بینی گوشتی هزینه عمل بینی جراحی پلاستیک فیلم جراحی بینی فیلم عمل جراحی بینی جراحی زیبایی عمل بيني

 

834
1400/2/19



ارسال نظر



آهن

کلسیم

اسفناج

آنتی_اسید

فقر_آهن

کمخونی




طراحی و توسعه توسط : هرمس وب